Oberts el dies 23, 24, 26, 30 i 31 de Desembre i el 1 i 5 de Gener

Festes de Nadal, diferents preus entre 30’00 € i 40’00 €.

Aquestes festivitats, tan entranyables per a una gran part de la població, pretenem que resultin inoblidables per a la majoria. S’ha acabat treballar tota la setmana i estar netejant l’endemà passat per rebre els amics o la família, es va acabar passar-te tot el dia a la cuina. Les crítiques al teu cunyat o el teu cunyada, les mirades de reüll i les discussions segueixen garantides, formen part de les pròpies festes, segueixen garantides, però a La Quadra de Sabadell, et semblaran molt menys que en el teu / casa seva, per contra, vas a poder oblidar-te d’elles i centrar-te més en la celebració, en els somriures de la gent gran, en les poesies dels nens, en les mirades contemplatives models grans, a seguir els comentaris intrascendentales i en les discussions inevitables.

I, com a La Quadra ens agrada cuidar fins l’últim detall, Comenta’ns la teva idea, els teus desitjos i les teves necessitats. Procurarem resoldre-ho tot i convertir la teva sopar-dinar en alguna cosa que els més petits esperin reviure el proper any. Què vols que vena Pare Noel enmig del sopar carregat de regals? Nosaltres ho negociarem amb les línies aèries Finlandeses; que prefereixes algú que et diverteixi amb monòlegs o màgia de prop, també podem aconseguir-ho; si el que vols és fer una broma als teus amics i / o familiars, res més fàcil per a nosaltres, tenim uns camareos / es que poden convertir-se en especialment maldestres; si et ve de gust sopar amb ‘Melendi’ i que dediqui una de les seves cançons al teu sobriuna favorita, ta, bé podrem fer-ho. El que tu vulguis és possible però, sobretot, un sopar en la millor companyia i amb un dinar Family & friendly Food, in presses i amb molta qualitat d’elaboració.

Contacti amb nosaltres. Imprescindible amb Reserva Prèvia (IRP)
Traductor de Google para empresas:Google Translator ToolkitTraductor de sitios webGlobal Market Finder

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .